Om Damkjers Biler

Damkjers Biler blev startet i 2017 af Mathias Damkjær Andersen. Siden Mathias var en helt lille knægt, har han altid været helt vild med handel – men bestemt også ALLE former for maskiner. 

Han startede tidligt i branchen, så trods sin unge alder har han allerede været i gang i mange år. Han har dermed formået at få skabt et solidt fundament af viden og erfaring efter at have prøvet forskellige ting på både værksteds- og salgssiden. Han er bl.a. udlært diesel-elektromekaniker, som har været med til at give ham en masse erfaring og knowhow om motorer, maskiner og både, som stiller ham stærkt, når han i dag skal rådgive kunder til deres næste køb. 

Nu har Mathias fundet stedet, hvor han hører til, hvor han kan sætte sig selv i frigear og trække sin håndbremse – og det er som ejer af Damkjers Biler. Sammen med sine to ansatte Jens og Mirzad brænder han for at give en personlig og nærværende kundeoplevelse, hvor kunden ALTID er i centrum. 

Hos Damkjers Biler kan du lede længe efter slikhår, slips, smarte salgs-replikker og dyre jakkesæt. Det lille team har alle selv haft fingrene i maskinerne og ved dermed, hvordan alt fungerer. Her er vejen til en god handel derfor troværdighed, erfaring og masser af knowhow.

Salg, leasing og opkøb af brugte biler og maskiner 

Hos Damkjers Biler sælger vi både brugte biler, men også varevogne, campingvogne, motorcykler, både, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner, ATV’er og vandscootere.

Vi opkøber gerne alle slags maskiner og biler, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 29 85 93 93, så kommer vi gerne forbi og tager et kig.

Vi er et bilhus med mange forskellige bilmærker, og vi sælger både billigere og dyrere brugte biler:

  • Vi sørger for, at alle vores nyere biler er serviceret både mekanisk og elektronisk, inden vi sælger dem
  • Vi sælger også ældre og billigere biler, som stadig er nysynet og klargjorte
  • Vi gennemgår bilerne inden salg og giver dem en komplet kosmetisk klargøring både indvendigt og udvendigt
  • Vi giver dig muligheden for at købe en uklargjort bil til en lavere pris

Derudover tilbyder vi som medlem af Dansk Bilforhandler Union og 100% Autotjek garanti på nyere biler. Det er dermed med til at give dig en tryg handel. Ønsker du ekstra tryghed og fleksibilitet? Så giver vi dig også muligheden for at tilkøbe en mekanisk garantiforsikring på vores nyere biler igennem Fragus, som du kan læse mere om her.

Vi tilbyder levering i hele Danmark (med undtagelse af ikke brofaste øer) for en merpris.

Har du spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakte os her.

Brug for hjælp?